Wie Safex zegt, zegt kennis van procedures en processen. Niet alleen omdat het controleren en beoordelen van procedures en processen tot het vakgebied behoort, maar ook omdat het verbeteren van procedures en processen in het DNA van de organisatie zit. Het was de huidige directeur/eigenaar Dirk van de Kerke die regelmatig met organisaties te maken kreeg waarvan hij dacht “dat kan beter”. Dit werd de start van Safex B.V.
Daarom is het dan ook heel logisch dat Safex door middel van inspecties en certificeringen nog altijd elke dag klanten stimuleert bij de verbetering van procedures en processen.
Vooral de klant die, los van de norm, steeds de eigen procedures en processen en daardoor de gehele organisatie verder wil ontwikkelen voelt zich thuis bij Safex.

Safex is vandaag de dag een onafhankelijke certificatie en inspectie instelling met een stabiele positie in de markt. De persoonlijke benadering van de klant staat bij ons team steeds voorop.

Kenmerken welke passen bij Safex zijn:

  • Toegankelijk, transparant en onafhankelijk
  • Hoge mate van klantvriendelijkheid
  • Doel- en oplossingsgericht
  • Constructief kritisch
  • Respectvol naar individuen en de onderhavige managementsystemen.

De dienstverlening is gericht op het zeker stellen dat u als opdrachtgever uw bedrijfsactiviteiten conform geldende wet- en regelgeving en branchevoorschriften kunt uitvoeren. Belangrijkste daarbij is dat u risico’s kunt beperken en de bedrijfsprestaties kunt verbeteren.
Wij werken met inspecteurs en auditoren door heel Nederland en Europa. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk.

Kwaliteit boven Kwantiteit

Safex B.V. is van mening dat met het leveren van kwaliteit, de kwantiteit vanzelf komt. Dat Safex de juiste route is naar kwaliteit wordt bewezen door de certificatie en inspectie activiteiten van Safex.

Het toetsen van de CAO van o.a., de ABU en NBBU en de beoordelingen van pensioenafdrachten voor diverse markt partijen, ABU en NBBU vallen niet onder accreditatie.

 

Safex Certificatie B.V. | Safex Inspectie B.V.